DIA de la PAU 2009

Així vam passar el dia de la PAU a l'escola Sant Serni de Prats i Sampsor.
Primer mares, alumnes i mestres i algú més vam posar les mans blanques damunt d'un colom negre. Després vam parlar, en videoconferència amb companys del CRA d'Ariño-Alloza, dels nostres desitjos de PAU. Per acabar el matí vam fer el nostre programa setmanal de TeleVisió, en català i castellà. Per la tarda, després de fer una mica de música, va venir el Manel, una persona que ha viatjat durant 10 anys per Àfrica i Amèrica Central , ens va explicar coses molt interessants dels seus viatges i li vam poder fer preguntes.
Podem veure un petit resum.

Visita 2008

Durant dues setmanes dues noies d'Àustria han estat amb nosaltres i així és com ens han vist. Vols veure-homo

Sant Jorge 2008

Hoy hemos revivido la leyenda de Sant Jordi.
Leyenda en la qué de la sangre de un dragón nace una rosa. Para verlo pinchar aquí.

Festa de l'arbre 2008

El divendres 4 d'abril de 2008 vam anar amb tota la ZER a plantar arbres al parc nou de Puigcerdà, allí ens vam trobar amb nens i nenes de les escoles de tota la Cerdanya catalana i francesa. Els mestres van fer un homenatges al seu company José Luis Jiménez. Si voleu veure el vídeo només us cal clicar aquí.

MONES 2008

El divendres 14 de març de 2008 a l'escola vam pintar els ous de Pasqua, després els petits van parlar amb els companys de Campos -Galícia- i a la tarda vam fer les Mones de Pasqua, una per cada nen i nena. -clicar aquí per veure el vídeo-

Rostita 2008

Festa tradicional de Carnaval. El Dijous Gras es fa el cercavila amb el Carnestoltes demanant menjar a les cases. El dimecres de Cendra celebrem el judici i cremada del Sr. Carnestoltes i saltem el foc, la purificació del foc. Després enterrem la sardina i acte seguit arriba la Vella Quaresma.
Veure el video de Rostita 2008

Setmana Blanca

Aquests 16 nens i nenes de la ZER Baridà-Batllia han estat esquiant durant la Setmana Blanca a l'estació d'esquí de La Molina. Per veure'ls clica aquí.

Assaig cantada de Nadales 07

Els nens i nenes de les escoles de Lles, Prats i Prullans assagem els Pastorets i la cantada de Nadales. Veure